Home Urheilu Betis tekee läksynsä maanpaossa Kosicessa | Jalkapallo | Urheilu

Betis tekee läksynsä maanpaossa Kosicessa | Jalkapallo | Urheilu

13
0

Betis teki kotitehtävänsä konferenssiliigan karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa. He voittivat mukavasti ja ilman suuria fanfaareja Ukrainan kryvbasia vastaan ​​maanpaossa Kosicessa, Slovakiassa. Andalusialaisen joukkueen hallitsema ottelu, joka voitti Ávilan ja Rodrin maalilla, yksi kummallakin puoliajalla, päästäkseen käytännössä kolmannen mannerkilpailun liigavaiheeseen. Ensi torstaina pelattavan Sevillan vastaottelun pitäisi olla pelkkä muodollisuus.

Chimy Ávilan on täytynyt muistaa viime kausi, kun Osasuna putosi tämän kilpailun karsintaottelussa Bruggea vastaan. Hyökkääjä, joka aloitti ensimmäistä kertaa tällä kaudella Betisissä, teki nopeasti maalin Altimiran laukauksen jälkeen ja teki 0-1 Košicen kylmällä stadionilla. Betis-tiimi, joka aloitti kentällä hyvin, otti johtoaseman ja jolla oli sitten ongelmia pysäyttää Kryvbasin vauhti, joukkue, jolla oli tietty laatu, mutta ilman Andalusian joukkueen lahjakkuutta. Betis myönsi hieman puolustuksessa, mutta tiesi kuinka puristaa vastustajan puoliajalla luodakseen paikkoja, kiitos Abden alueen ulkopuolelta kohdistamien laukausten ansiosta.

Betis voitti muutaman epäröinnin jälkeen ratkaisevasti toisella puoliajalla. Kryvbasin ja Rodrin kaltaisten pelaajien laadussa on valtava ero. Betisin keskikenttäpelaaja teki loistavan maalin vastahyökkäyksessä Ávilan hyvän syötön jälkeen. Betis voitti mukavasti eikä tarvinnut Fekiriä. Keskuspuolustaja Natan debytoi hyvällä tasolla, kuten myös Llorente, kun he odottivat Vitor Roquea. Pelaajan ja Barcelonan kanssa on tehty sopimus brasilialaisen maajoukkueen saapumisesta, vaikka Andalusian joukkue haluaakin kahden vuoden lainan ja edun pelaajan tulevasta siirrosta. Tällä tavalla he hyötyisivät pelaajan arvon noususta hänen oleskelunsa aikana vihreä-valkojoukkueessa.

”Johtopäätökset ovat myönteisiä, koska teimme kaksi maalia emmekä päästäneet. Meillä oli vielä muutama mahdollisuus, mutta kausi on vasta alussa ja meidän on sopeuduttava teknisesti. Parannettavaa on, etenkin rauhallinen viimeistely. Toivon, että voimme sinetöidä karsintaottelun ensi viikolla kotiottelussa, Betis-joukkueen valmentaja Manuel Pellegrini sanoi. – Meidän on vältettävä kaikenlaisia ​​yllätyksiä pelaamalla hyvä peli kotona. Emme voi luottaa näiden kahden maalin etuun, hän lisäsi. ”Kun Roquen sopimus on virallinen, puhun odotetusta hankinnasta. Hyökkääjän kanssa meillä on mielestäni täydellinen joukkue. Emme tarvitse enempää, enkä usko, että tulee lisää saapuvia tai lähteviä, Pellegrini totesi.

Voit seurata EL PAÍS Sportsia Facebook y Xtai rekisteröidy tästä saadaksesi viikoittainen uutiskirjeemme.