Home Urheilu Kymmenen maalin Tottenham Qarabagissa

Kymmenen maalin Tottenham Qarabagissa

2
0

Hän Tottenhamyksi suurista suosikeista voittaa uusi Eurooppa-liigaosoitti ehdokkuutensa ennen Karabagh ottelussa, josta tuli monimutkainen 6. minuutilla, kun pelaaja karkotettiin rakasmutta joka päättyi vinoon voittoon maalien ansiosta Johnson, pääministeri. Tottenhamin “kymmen”.

Pelin alku viivästyi melkoisesti liikenneongelmien vuoksi. Odotus, joka näytti jättävän Dragusinin erittäin kylmäksi, joka ei käyttänyt tilaisuuttaan hyväkseen 11:ssä. Se oli yksi monista Postecogloun muutoksista, ja hänet ajettiin ulos 6. minuutilla. Van de Ven hallitsi pallon keskellä kenttää, hän antoi sen takaisin romanialaiselle, joka oli liian itsevarma ja näki kuinka Zoubir varasti häneltä lompakon ja piti koko kentän auki kulkeakseen käsi kädessä Vicarion kanssa. Hän esti hänet estäen hänen etenemisensä ja otti punaisen kortin.

Karkotus merkitsi sitä, että nuori Bergvall, jota haluttiin nähdä Euroopan kilpailuottelussa, vaihdettiin 10. minuutilla. Hän meni penkille vakavina kasvoina ja jopa vuodattaen muutaman kyyneleen.

Huolimatta alemmuudesta, Tottenham hallitsi palloa ja hallitsi, ilman riskejä syöttöissään. Kazakstaneille tällä kertaa absurdissa tappiossa 1-0. Solanke Hän sai sen takaisin kolmella neljänneksellä, eteni hieman ja antoi sen Johnsonille, joka alueen sisäpuolelta teki sen ensimmäisenä matalalla ja ristillä läheltä tolppaa (12′).

Hieman lisäsi verkkotunnusta ilman pystysuuntaisuutta tai syvyyttä. Useiden minuuttien jälkeen, kun mitään ei tapahtunut puoliajan partaalla, tasapeli melkein tuli. Elvin viimeisteli hyvän Juninhon syötön poikittaislaukauksella, joka meni hyvin lähelle Vicarion maalia.

Molemmat toisen osan alussa

Tauko sopi todella molemmille joukkueille, jotka lähtivät pukuhuoneesta viidennellä vaihteella maalintekoa varten. Tottenham saavutti sen Sarrjoka poimi huonon etäisyyden kauimmasta pylvästä Kochalski kulmapotkuun Kulusevski. Hänen täytyi vain työntää sitä (52′).

Qarabag antaa anteeksi ja maksaa

Käytännössä seuraavassa näytelmässä Bissouma Hän teki kyseenalaisen rangaistuspotkun, joka saattoi saada vieraat takaisin peliin. Käynnistys Bayramov Se oli kauheaa, yli poikkipalkin. Hukkaan heitetty tilaisuus, johon myöhemmin liittyi laukaus tolppaa vasten.

Ja lopulta se, joka antaa anteeksi, maksaa siitä. Poika ampui edestä ja maalivahti lauloi uudelleen jättäen kuolleen tilan pienelle alueelle, jota hän käytti hyväkseen. Solanke tekemään maalinsa.

Viime minuuteilla Werner tuli kentälle antamaan Sonille lepoa. Suuri päähenkilö oli kuitenkin Vicario, joka sai useita ansioita. Vaikka Spursilla oli hyvä maalivahti, vierailla oli se huonona. Heillä oli myös hylätty maali, kun he olivat selvästi paitsiossa.

Koulutus: 433 Eurooppa-liigan pelikenttä